Total de visitas: 13518

Regulament Remi Etalat Pdf Download

Regulament Remi Etalat Pdf Download

 

Regulament Remi Etalat Pdf Download - http://shurll.com/bhpd4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regulament Remi Etalat Pdf Download,

 

La fel, conditia e ca jucatorul sa faca imediat cu acel Joly si cu cel putin 2 piese de pe tabla o noua suita/formatie pe care sa o coboare pe masa. Piesele de joc si distribuirea lor. Desen 01 Obiectivul jocului este de a scapa de toate piesele de pe tabla prin etalarea (coborarea) lor pe masa in suite si formatii. Jocul Etalat Reguli de Joc Primul jucator (cel care are 15 piese) va incepe jocul prin a arunca jos o piesa care nu ii foloseste. .. 23607 vizualizari 34 vizualizari astazi Cum se joaca Remy (Rummy).

 

Poate sa adauge piese noi la formatiile/suitele deja coborate de el sau de alte persoane. Blog Trimite articol Download Wish List Publicitate / Contact Politica de cookie . Pentru a castiga, un jucator trebuie sa scape primul de toate piesele de pe tabla. 4. inchiderea (daca este cazul) Inchis pe Tabla: 400 p. Un jucator care a ales sa joace pe tabla, trebuie sa apese butonul "Inchid pe Tabla" inainte de a arunca jos o piesa pentru a anunta ca a terminat. Daca pe tabla de joc au ramas una sau doua piese atunci jucatorul nu mai poate rupe ultima cartedin sir, fiind obligat sa traga o piesa din gramada.

 

4. 2. ATENTE: punctajul prezentat mai jos este valabil la prima etalare, pentru mai multe detalii privind punctajul pieselor de joc vezi tabelele de mai jos. Nota: Un jucator care a ales sa joace pe tabla, trebuie sa apese butonul "Inchid pe Tabla" inainte de a arunca jos o piesa pentru a anunta ca a terminat. 6. ef1da23cbc

the golden compass book pdf download
reflecting telescope optics pdf download
historia do petroleo no brasil pdf download
tumor de brenner ovario pdf download
oracle rdbms architecture pdf download
harvard business review 2013 april pdf download
barash clinical anesthesia pdf free download
vairamuthu kavithaigal in tamil pdf free download
gebrochene herzen langenscheidt pdf download
peroxisome structure and function pdf download